Σχετικά με εμάς

Επιπλοποιία Τράμπαρης

Η επιπλοποιία ΤΡΑΜΠΑΡΗΣ ειδικεύεται στο χώρο του επίπλου από το 1964 και με τη πείρα και την γνώση όλων αυτών των ετών στο ποιοτικό έπιπλο μπορεί να προτείνει οικονομικές, ποιοτικές και μοντέρνες λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού με μεγάλη ποικιλία επίπλων στα δύο ιδιόκτητα καταστήματα της στο Κερατσίνι.

Μπορούμε να σας παρέχουμε εξαιρετικής κατασκευής έπιπλα, που αντέχουν στο χρόνο και πραγματικά ξεχωρίζουν, όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ελλάδα από βιομηχανίες με πολυετή εμπειρία.

Κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε χρώματα, σχέδια και επένδυση στα περισσότερα από τα έπιπλα που διαθέτουμε:

  · Έπιπλα για όλο το σπίτι στις καλύτερες τιμές της αγοράς
· Όλα τα έπιπλα είναι ελληνικής κατασκευής
· Μεγάλες ευκολίες πληρωμής και άτοκες δόσεις

Νέα Γωνιά

Το καταστημα Νεα Γωνια-Τραμπαρης ειδικεύεται στο χώρο του παιδικου επιπλου από το 1994 και με τη πείρα και την γνώση όλων αυτών των ετών στο ποιοτικό έπιπλο μπορεί να προτείνει οικονομικές, ποιοτικές και μοντέρνες λύσεις για το παιδικό – εφηβικό δωμάτιο.

Λειτουργικότητα, έξυπνο design, φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες, καθώς και η διαχρονικότητα του επίπλου. Αυτα ακριβώς σκέφτονται οι σχεδιαστές μας όταν σχεδιάζουν ένα έπιπλο για ένα παιδικό δωμάτιο. Σχεδιάσαμε μία μεγάλη οικογένεια επίπλων, προσπαθώντας να καλύψουμε της ανάγκες του σύγχρονου παιδιού, δίνοντας και την ευκαιρία στον γονιό να του προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον.

 · Όλα τα έπιπλα είναι ελληνικής κατασκευής
· Μεγάλη ποικιλία παιδικών-εφηβικών δωματίων και στρωμάτων
· Μεγάλες ευκολίες πληρωμής και άτοκες δόσεις